Liga Florilor / Bistrița și Rapidul au câștigat primele meciuri ale etapei a X-a

Etapa a zecea a Ligii Florilor a început miercuri, la Brăila, cu un meci de cupe europene, adjudecat de echipa oaspete. Chiar dacă, prin prisma evoluției scorului, partida a fost palpitantă, evoluțiile celor două echipe au fost mai degrabă dezamăgitoare.

Citește mai mult

Niciun meci televizat din sferturile Cupei României feminine

Joi, 9 martie, vor avea loc sferturile de finală ale Cupei României feminine, în urma cărora se vor decide cele patru echipe ce vor lupta pentru câștigarea trofeului în Final 4. Din păcate, niciunul dintre meciuri nu va fi televizat.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM Târgu Jiu produce surpriza la Craiova

Etapa a noua a Ligii Florilor a programat duminică două partide, la Brăila și Craiova. În Bănie s-a produs o surpriză, nou-promovata CSM Târgu Jiu impunându-se clar în fața gazdelor, la capătul unei partide pe care a controlat-o de la un capăt la altul.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București a câștigat primul meci al etapei a 22-a

Etapa a 22-a din campionatul primului eșalon feminin a început marți, în sala ”Rapid”, acolo unde CSM București s-a impus la pas în partida cu Dunărea Brăila, scor 28-21. Campioana a trecut pe primul loc cel puțin până miercuri, când se vor juca celelalte partide ale etapei.

Citește mai mult