Liga Florilor / CSM București a câștigat primul meci al etapei a 22-a

Etapa a 22-a din campionatul primului eșalon feminin a început marți, în sala ”Rapid”, acolo unde CSM București s-a impus la pas în partida cu Dunărea Brăila, scor 28-21. Campioana a trecut pe primul loc cel puțin până miercuri, când se vor juca celelalte partide ale etapei.

Citește mai mult

Liga Florilor / Doar o echipă a rămas fără puncte

Liga Florilor a programat sâmbătă trei partide din cadrul antepenultimei etape a turului, una dintre acestea opunând echipele care nu acumulaseră niciun punct. CSU Știința București s-a impus la Deva, iar echipa ardeleană este practic retrogradată după acest joc.

Citește mai mult

Liga Florilor / După câștigătoarea cupei, Brăila a bătut și campioana

Dublă de senzație pentru Dunărea Brăila, echipă ce a reușit două victorii uriașe în decurs de 4 zile. După ce a câștigat joi pe terenul deținătoarei Cupei României, SCM Gloria Buzău, gruparea brăileană s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 27-25, în fața campioanei CSM București.

Citește mai mult

Dunărea Brăila a câștigat primul meci al noii ediții din Liga Florilor

Ediția 2021/2022 din primul eșalon feminin a început la Brăila, acolo unde multinaționala de la malul Dunării a primit vizita revelației Cupei României încheiate duminică, HC Zalău. Gazdele s-au impus în cele din urmă, scor 22-18, însă au avut mult de furcă în fața unei echipe care a confirmat evoluțiile bune și foarte bune din cupă.

Citește mai mult

Liga Europeană / Brăila a încheiat la egalitate la Krasnodar un meci pe care l-a avut în mână

Dunărea Brăila rămâne neînvinsă după două runde disputate în grupa D a Ligii Europene feminine, după ce a terminat la egalitate duminică, la Krasnodar, 25-25 cu echipa celebrului Evgheni Trefilov, Kuban. Handbalistele brăilence au controlat partida în cea mai mare parte a ei, dar au plătit tribut unor greșeli aproape inexplicabile comise pe faza de atac în finalul jocului.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița câștigă clar în fața Brăilei

Cel de-al doilea joc al zilei de miercuri, din etapa a șaptea a Ligii Florilor, a fost unul frumos, disputat într-o viteză net superioară celui anterior și încheiat cu o victorie clară (32-25) și meritată a Gloriei Bistrița. Formația brăileană a condus doar în primele 7 minute, după care bistrițencele s-au instalat definitiv la cârma jocului.

Citește mai mult

Brăila o elimină pe Viborg și merge în grupele Ligii Europene

Dunărea Brăila a dat lovitura în Liga Europeană, eliminând una din cele mai titrate echipe de pe bătrânul continent, Viborg HK. brăilencele și-au valorificat din plin avantajul de a juca pe teren propriu ambele manșe cu echipa daneză, reușind să se impună și în manșa secundă, 32-28.

Citește mai mult