Niciun meci televizat din sferturile Cupei României feminine

Joi, 9 martie, vor avea loc sferturile de finală ale Cupei României feminine, în urma cărora se vor decide cele patru echipe ce vor lupta pentru câștigarea trofeului în Final 4. Din păcate, niciunul dintre meciuri nu va fi televizat.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM Târgu Jiu produce surpriza la Craiova

Etapa a noua a Ligii Florilor a programat duminică două partide, la Brăila și Craiova. În Bănie s-a produs o surpriză, nou-promovata CSM Târgu Jiu impunându-se clar în fața gazdelor, la capătul unei partide pe care a controlat-o de la un capăt la altul.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București a câștigat primul meci al etapei a 22-a

Etapa a 22-a din campionatul primului eșalon feminin a început marți, în sala ”Rapid”, acolo unde CSM București s-a impus la pas în partida cu Dunărea Brăila, scor 28-21. Campioana a trecut pe primul loc cel puțin până miercuri, când se vor juca celelalte partide ale etapei.

Citește mai mult

Liga Florilor / Doar o echipă a rămas fără puncte

Liga Florilor a programat sâmbătă trei partide din cadrul antepenultimei etape a turului, una dintre acestea opunând echipele care nu acumulaseră niciun punct. CSU Știința București s-a impus la Deva, iar echipa ardeleană este practic retrogradată după acest joc.

Citește mai mult

Liga Florilor / După câștigătoarea cupei, Brăila a bătut și campioana

Dublă de senzație pentru Dunărea Brăila, echipă ce a reușit două victorii uriașe în decurs de 4 zile. După ce a câștigat joi pe terenul deținătoarei Cupei României, SCM Gloria Buzău, gruparea brăileană s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 27-25, în fața campioanei CSM București.

Citește mai mult

Dunărea Brăila a câștigat primul meci al noii ediții din Liga Florilor

Ediția 2021/2022 din primul eșalon feminin a început la Brăila, acolo unde multinaționala de la malul Dunării a primit vizita revelației Cupei României încheiate duminică, HC Zalău. Gazdele s-au impus în cele din urmă, scor 22-18, însă au avut mult de furcă în fața unei echipe care a confirmat evoluțiile bune și foarte bune din cupă.

Citește mai mult

Liga Europeană / Brăila a încheiat la egalitate la Krasnodar un meci pe care l-a avut în mână

Dunărea Brăila rămâne neînvinsă după două runde disputate în grupa D a Ligii Europene feminine, după ce a terminat la egalitate duminică, la Krasnodar, 25-25 cu echipa celebrului Evgheni Trefilov, Kuban. Handbalistele brăilence au controlat partida în cea mai mare parte a ei, dar au plătit tribut unor greșeli aproape inexplicabile comise pe faza de atac în finalul jocului.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița câștigă clar în fața Brăilei

Cel de-al doilea joc al zilei de miercuri, din etapa a șaptea a Ligii Florilor, a fost unul frumos, disputat într-o viteză net superioară celui anterior și încheiat cu o victorie clară (32-25) și meritată a Gloriei Bistrița. Formația brăileană a condus doar în primele 7 minute, după care bistrițencele s-au instalat definitiv la cârma jocului.

Citește mai mult