CSM București va juca acasă meciul decisiv pentru calificarea în Final Four-ul Champions League

CSM București a pierdut la patru goluri manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League, în deplasarea de la Esbjerg. Cu excepția primelor 10 minute, gazdele au dominat partida, echipa bucureșteană fiind ținută în joc de evoluția foarte bună a norvegiencei Emilie Arntzen.

Citește mai mult

CSM București pierde în ultima secundă pe teren propriu în sferturile Champions League

CSM București și-a diminuat mult șansele de a se califica în Final Four-ul Champions League după ce a pierdut prima manșă din sferturile de finală, 25-26 pe teren propriu cu Esbjerg. A fost a treia întâlnire dintre cele două echipe în acest sezon.

Citește mai mult

CSM București își încheie evoluția în grupele Champions League cu o remiză

CSM București a încheiat la egalitate, 29-29, partida de pe teren propriu din ultima etapă a grupei A din Champions League, cu lidera Team Esbjerg, echipa oaspete egalând în ultima secundă. Meciul nu a avut nicio miză vizavi de locurile pe care cele două echipe au încheiat grupa.

Citește mai mult

Joc slab și înfrângere pentru CSM București la debutul în noua ediție a Champions League

ampioana României a debutat cu stângul în ediția 2021/2022 a Champions League, pierzând partida din deplasare cu Esbjerg, scor 21-22. Evoluția neconvingătoare a echipei bucureștene a fost, de altfel, în nota ultimelor prestații, având în Jelena Grubisic jucăptoarea numărul 1.

Citește mai mult

CSM București a învins-o din nou pe Esbjerg în Champions League

CSM București și-a întrerupt sâmbătă seria negativă din Liga Campioanelor, învingând-o din nou pe Esbjerg ((28-26), după ce o făcuse și în septembrie, în Danemarca. După un început echilibrat, 4-4 în minutul 11, bucureștencele s-au desprins la 14-7 în minutul 25, intrând apoi cu 5 goluri avans la pauză, 15-10.

Citește mai mult

Cristina Neagu aduce a doua victorie consecutivă pentru CSM București în Liga Campioanelor

CSM București a reușit duminică după-amiază a doua victorie consecutivă în grupa A a Ligii Campioanelor, în deplasarea de la Esbjerg. După ce a condus cu 2 goluri la pauză, echipa bucureșteană s-a impus cu 30-29 datorită unui gol înscris de Cristina Neagu cu 2 secunde înainte de finalul jocului.

Citește mai mult

CSM București pierde acasă cu campioana Danemarcei

După două victorii împotriva polonezelor de la Perla Lublin, vicecampioana României a avut o evoluție modestă pe teren propriu împotriva campioanei Danemarcei, în etapa a cincea a grupelor Champions League. A fost prima înfrângere a echipei bucureștene, însă una importantă, fiindcă CSM-ul a pierdut două puncte prețioase pentru grupele principale.

Citește mai mult

Vicecampioana CSM București debutează cu succes în Champions League

Weekend fast pentru echipele feminine românești la debutul în noua ediție a Champions League. După victoria campioanei SCM Râmnicu Vâlcea de vineri, vicecampioana CSM București și-a începutul parcursul în cea mai importantă competiție a echipelor de club cu un succes remarcabil pe terenul campioanei Danemarcei.

Citește mai mult