CSM Tîrgu Mureș a încheiat sezonul regulat cu o victorie acasă / Mihaela Evi: ”Mergem la Făgăraș cu gândul la Liga Florilor, indiferent de premonițiile de prin târg”

Lidera detașată a seriei D din eșalonul secund feminin a încheiat sezonul regulat cu o partidă pe teren propriu, în compania ocupantei locului al treilea, CSU Reșița. Oaspetele au avut o primă repriză foarte bună și au intrat la pauză cu 3 goluri avans. Citiți ce a declarat antrenoarea echipei mureșene pentru Handbal Mania.

Citește mai mult

Vești rele de la Tîrgu Mureș: Andreea Târșoagă are ruptură de ligament încrucișat / Mihaela Evi: ”Poate ar trebui o campanie națională care să îndemne la fair-play”

Din păcate, investigațiile medicale au confirmat cele mai negre suspiciuni în cazul accidentării handbalistei mureșene Andreea Târșoagă. Tânăra sportivă, care fusese convocată la lotul A care va participa în această săptămână la Golden League, s-a accidentat la partida de cupă CSM Tîrgu Mureș – U Cluj.

Citește mai mult

CSM Tîrgu Mureș câștigă duelul primelor două clasate din seria D a Diviziei A feminine / Declarațiile antrenorilor Mihaela Evi și Sebastian Tudor

CSM Tîrgu Mureș a obținut duminică seara, pe teren propriu, cea de-a paisprezecea victorie consecutivă a sezonului, în partida cu cea de-a doua clasată din serie, Crișul Chișineu-Criș.

Citește mai mult

Antrenorii Mihaela Evi și Sebastian Tudor prefațează derby-ul de la Tîrgu Mureș

Etapa a patra din Divizia A de handbal feminin programează în seria D un meci cu statut de derby, în care se vor confrunta cele două echipe care au câte trei victorii, CSM Tîrgu Mureș și Crișul Chișineu-Criș. Citiți ce au declarat antrenorii celor două echipe, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult

CSM Tîrgu Mureș și Crișul Chișineu-Criș merg umăr la umăr în Divizia A feminină

Duel palpitant în seria D a Diviziei A feminine, între CSM Tîrgu Mureș și Crișul Chișineu-Criș. Ambele echipe au câte trei victorii din tot atâtea jocuri și se vor întâlni peste două săptămâni, la Tîrgu Mureș, în derby-ul seriei. Declarații de la antrenorii principali ai celor două echipe, pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult