Înfrângere la 8 goluri la Skopje pentru naționala masculină

România a pierdut cu 30-22 la Skopje, cu Macedonia de Nord, în prima manșă din faza a doua a preliminariilor campionatelor mondiale din 2023. Din păcate echipa noastră a plătit tribut numeroaselor greșeli din faza de atac din ultimul sfert de oră, când a înscris doar două goluri.

Citește mai mult

Handbalul, sport național contra cost / Meciul Macedonia de Nord – România va putea fi văzut doar de cei care cotizează la FRH

Joi, 17 martie, de la ora 20.00, naționala masculină va disputa la Skopje prima manșă a play-off-ului pentru mondialele de anul viitor, cu Macedonia de Nord. Din păcate, se pare că nicio televiziune din România nu va transmite acest joc, deși este produs de televiziunea națională macedoneană.

Citește mai mult

Victorie fără glorie în fața ”fraților” vorbitori de rusă

Naționala masculină a câștigat și cel de-al doilea joc din prima fază a preliminariilor mondialelor din 2023, 33-23 cu Moldova, o selecționată care n-a fost altceva decât o adunătură de jucători care au vrut să se prezinte la lot, țara vecină neavând campionat intern de 2 ani.

Citește mai mult

Xavier Pascual: Echipa joacă sub presiune, dar acesta e un lucru normal

Naționala masculină a câștigat vineri seara prima partidă din cadrul turneului de calificare la mondialele de anul viitor, 33-30 cu Israel, însă n-a fost tocmai o victorie convingătoare. În fața unei echipe care a avut importante probleme de efectiv din cauza coronavirusului, România a câștigat avându-l ca MVP pe portarul Ionuț Iancu, ale cărui intervenții din repriza secundă au securizat o victorie care a stat mult timp sub semnul întrebării.

Citește mai mult

Săptămână handbalistică plină de meciuri tari

Anul handbalistic 2022 debutează în forță săptămâna viitoare, începând de miercuri, când sunt programate primele două partide din etapa a zecea a Ligii Florilor, CSM București – CSM Slatina (ora 17.00) și SCM Râmnicu Vâlcea – Minaur Baia Mare (ora 18.00, live pe TVR 1).

Citește mai mult