Multe absențe în tabăra României înaintea ”dublei” cu Macedonia de Nord

Naționala masculină își continuă parcursul în preliminariile campionatului mondial de anul viitor cu o dublă manșă împotriva Macedoniei de Nord. Prima partidă va avea loc joi, de la ora 20.00, la Skopje, și deocamdată nu este clar dacă va fi transmisă de vreo televiziune din România.

Citește mai mult

Xavier Pascual, luat la întrebări de juniorii de la LPS Vaslui

Campioana Ligii Zimbrilor, Dinamo București, va juca miercuri seara la Vaslui în cadrul etapei a 16-a a campionatului. Oamenii de handbal vasluieni au profitat de prezența antrenorului Xavier Pascual pentru a le oferi handbaliștilor juniori 3 de la LPS Vaslui o seară de care-și vor aminti toată viața.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Xavier Pascual: Eu cred în echipa noastră, va trebui să ne întoarcem cu un rezultat bun din Macedonia de Nord

Naționala masculină va disputa o dublă manșă cu Macedonia de Nord în prima rundă a fazei a doua a calificărilor pentru mondialele din 2023. Citiți ce a declarat selecționerul Xavier Pascual despre partidele ce vor avea loc în luna martie.

Citește mai mult

Exclusiv / Xavier Pascual: Suntem pe un drum bun, dar încă departe de ceea ce-mi doresc

Selecționata pregătită de Xavier Pascual a disputat luni și miercuri două jocuri de verificare cu Turcia și l-am rugat pe tehnicianul spaniol să ne spună câteva concluzii după cele două partide, precum și dacă echipa evoluează în sensul dorit de el și ce așteptări are de la turneul de calificare de săptămâna viitoare.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Xavier Pascual: Toți jucătorii au dat 100%, sunt mândru de felul în care s-au prezentat

Naționala masculină a României a disputat trei jocuri de verificare pe parcursul a cinci zile: 37-25 cu Georgia la București, 29-33 și 31-35 cu Spania, la Aviles. Handbal Mania a realizat un interviu cu selecționerul Xavier Pascual despre cele trei partide, primele din noul mandat al tehnicianului spaniol.

Citește mai mult

Xavier Pascual: Echipa a muncit mult, am meritat victoria cu Veszprem

Dinamo a obținut joi seară o nouă victorie de senzație în Champions League, câștigând partida de pe teren propriu cu Veszprem, scor 31-29. Desigur că principalul artizan al acestui succes este antrenorul Xavier Pascual, cel al cărui plan de joc s-a dovedit a fi eficient.

Citește mai mult

Pasqui și Jordi s-au întors, Plan Talent s-a reluat duminică, în capitală

După o lungă pauză cauzată de pandemie și de orgoliile unor oameni mici din handbalul juvenil, Programul Plan Talent s-a reluat duminică, 10 octombrie, la București, acolo unde au fost prezenți 110 tineri handbaliști născuți în 2004, 2005, 2006 și 2007, coordonați de 10 antrenori.

Citește mai mult

Încă un meci de gală pentru Dinamo în Champions League, ce spune Xavier Pascual despre jocul de la Paris

După ce a produs marea surpriză a primei etape a grupelor Champions League masculine, campioana României merge în Franța pentru o partidă cu o altă favorită a competiției, Paris Saint-Germain. Un meci care ar fi trebuit să se dispute în martie anul trecut în optimile aceleiași competiții, dar care n-a mai avut loc din motive de pandemie.

Citește mai mult