EXCLUSIV / Xavier Pascual: Ne trebuie jocuri de pregătire cu adversari puternici

România a încheiat prima treime a campaniei de calificare la EURO 2024 cu o victorie și o înfrângere, un bilanț deloc rău dacă ținem cont de faptul că am jucat cu echipele din primele două urne valorice. Ce a spus Xavier Pascual despre meciul cu Ucraina și despre ce urmează.

Citește mai mult

Xavier Pascual a convocat o nouă acțiune a naționalei masculine

După ce a văzut la lucru 20 de jucători în weekendul 19-20 august, selecționerul Xavier Pascual a convocat 19 jucători pentru luni și marți, la București. Printre aceștia, mai mulți jucători tineri, cu mențiunea că nu au fost chemați sportivi care evoluează în străinătate și nici de la cele trei echipe care au evoluat în Liga Europeană.

Citește mai mult

Multe absențe în tabăra României înaintea ”dublei” cu Macedonia de Nord

Naționala masculină își continuă parcursul în preliminariile campionatului mondial de anul viitor cu o dublă manșă împotriva Macedoniei de Nord. Prima partidă va avea loc joi, de la ora 20.00, la Skopje, și deocamdată nu este clar dacă va fi transmisă de vreo televiziune din România.

Citește mai mult

Xavier Pascual, luat la întrebări de juniorii de la LPS Vaslui

Campioana Ligii Zimbrilor, Dinamo București, va juca miercuri seara la Vaslui în cadrul etapei a 16-a a campionatului. Oamenii de handbal vasluieni au profitat de prezența antrenorului Xavier Pascual pentru a le oferi handbaliștilor juniori 3 de la LPS Vaslui o seară de care-și vor aminti toată viața.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Xavier Pascual: Eu cred în echipa noastră, va trebui să ne întoarcem cu un rezultat bun din Macedonia de Nord

Naționala masculină va disputa o dublă manșă cu Macedonia de Nord în prima rundă a fazei a doua a calificărilor pentru mondialele din 2023. Citiți ce a declarat selecționerul Xavier Pascual despre partidele ce vor avea loc în luna martie.

Citește mai mult