Champions League / CSM câștigă în Ungaria, Rapid pierde în Norvegia

Echipele românești participante în Liga Campioanelor au disputat sâmbătă ultimele partide din grupe din acest an. După surpriza neplăcută de săptămâna trecută, când a remizat acasă cu Debrecen, CSM București s-a impus categoric pe terenul echipei maghiare.

Citește mai mult

Champions League / Rapidul a învins campioana Europei la capătul unui meci nebun

Meci de povestit nepoților duminică după-amiază în Sala Polivalentă din capitală, în grupa B a Ligii Campioanelor. Vicecampioana României a învins la limită, scor 30-29, câștigătoarea ultimelor trei ediții ale celei mai puternice competiții pentru echipele de club din lume, Vipers Kristiansand.

Citește mai mult

Prima înfrângere pentru CSM București în Champions League

Vicecampioana CSM București a suferit sâmbătă seara prima înfrângere în grupa A din Champions League, 29-35 pe terenul deținătoarei trofeului, Vipers Kristiansand. Echipa bucureșteană a făcut o primă repriză foarte bună, aflându-se în avantaj în cea mai mare a timpului, însă la pauză s-a intrat la egalitate.

Citește mai mult

CSM București n-a mișcat în fața ”viperelor” din Kristiansand

CSM București a pierdut sâmbătă fără drept apel, scor 22-29, partida disputată pe teren propriu în compania echipei norvegiene Vipers Kristiansand. Gruparea bucureșteană a suferit astfel a patra înfrângere în grupa A a Champions League după o evoluție slabă, oaspetele dominând categoric partida.

Citește mai mult

CSM București a încheiat cu o victorie meciurile din grupele principale ale Champions League

Vicecampioana CSM București și-a terminat evoluția în grupa principală 1 a Champions League cu o victorie pe teren propriu în fața campioanei Norvegiei, Vipers Kristiansand, însă termină grupa pe locul 4. Echipa bucureșteană a avut o evoluție oscilantă în prima repriză, pe care a terminat-o cu avantaj minim.

Citește mai mult

Geniul Cristinei Neagu și forma Denisei Dedu au adus victoria CSM-ului în Norvegia

Vicecampioana CSM București a obținut o victorie muncită sâmbătă seara pe terenul lui Vipers Kristiansand, 25-23, după ce a suferit enorm, dar a avut un final foarte bun, care i-a a dus două puncte mari. Trebuie menționat, însă, că echipa bucureșteană a greșit foarte mult pe faza de atac și numai geniul Cristinei Neagu, dublat de evoluția excelentă a Denisei Dedu, au făcut ca punctele să vină la București. 

Citește mai mult

Gyor și Rostov Don vor disputa finala Champions League

inala Champions League la handbal feminin le va opune duminică pe Gyor și Rostov Don, câștigătoarele semifinalelor disputate sâmbătă, în Papp László Budapest Sportaréna. Gyor le-a învins categoric pe norvegiencele de la Vipers Kristiansand, echipa nordică având o prestație extrem de modestă, foarte departe de nivelul unui Final 4.

Citește mai mult