EXCLUSIV / Probleme mari la Magnum Botoșani, echipei i s-a interzis accesul în sală din cauza datoriilor

Lidera seriei A din eșalonul secund masculin traversează momente extrem de dificile. După ce i s-a ridicat dreptul de a face transferuri din cauza datoriilor către Bogdan Șoldănescu, Magnum Botoșani nu a putut disputa partida din ultima etapă a sezonului regulat, cu CSM II Vaslui

Citește mai mult

Divizia A masculină / Plecat-au 7 de la Cluj pentru restanța de la Ghimbav și cine a câștigat derby-ul seriei A

Miercuri au avut loc două partide din eșalonul secund masculin. Prima dintre ele s-a disputat la prânz la Ghimbav, restanță din etapa a zecea, Sporting din localitate primind replica ”satelitului” U Cluj, care s-a prezentat cu fix șapte jucători.

Citește mai mult

CSM Reșița și Magnum Botoșani s-au despărțit de Liga Zimbrilor

Primul meci al ultimei etape din ediția 2020/2021 a Ligii Zimbrilor a adus față în față ultimele două clasate, retrogradate matematic de ceva timp, CSM Reșița și CS Magnum Botoșani. Evident că ambele echipe și-au dorit să se despartă de Liga Zimbrilor cu o victorie, bănățenii fiind cei care au reușit s-o facă, la capătul unui meci foarte echilibrat, decis pe final.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Nu mai există incertitudini în subsolul clasamentului

În primele două partide din penultima etapă a Ligii Zimbrilor au fost înregistrate victorii categorice previzibile ale echipelor care porneau favorite. În primul joc, CSM Bacău a trecut de CSM Reșița la capătul unui joc în care toți jucătorii de câmp înscriși de Bacău pe foaie au marcat.

Citește mai mult

Dinamo cucerește al cincilea titlu consecutiv în Liga Zimbrilor cu două etape înainte de finalul campionatului

Dinamo București își continuă hegemonia în handbalul masculin românesc, izbutind al cincilea titlu consecutiv, care ar fi putut fi chiar al șaselea dacă sezonul precedent n-ar fi fost întrerupt de pandemie. Sâmbătă după-amiază, dinamoviștii au trecut fără probleme de Minaur Baia Mare, asigurându-și titlul cu două etape înainte de sfârșitul campionatului.

Citește mai mult

Dinamo își continuă marșul spre titlu / Ce a fost în primele 4 jocuri ale etapei din Liga Zimbrilor

Etapa a 25-a din primul eșalon masculin se desfășoară duminică la Cluj-Napoca și Turda. Dinamo a obținut 23-a victorie în campionat, în partida cu CSM București, și se îndreaptă cu pași mari spre un nou titlu de campioană. Un joc care i-a scos la rampă pe arbitrii clujeni Barbu și Badiu.

Citește mai mult