Concluziile selecționerului Daniel Anca după turneul naționalei de juniori în Spania

Naționala de juniori a României a pierdut ultimele două jocuri din cadrul turneului internațional amical de la Tarazona (Spania). Astfel, după victoria împotriva Spaniei, tinerii handbaliști români au pierdut partidele cu Franța și Portugalia.

Citește mai mult

O victorie ca o gură de oxigen pentru handbalul juvenil: naționala de juniori a învins Spania

Reunită săptămâna trecută, echipa națională de juniori (jucători născuți 2006-2007) participă în aceste zile la un puternic turneu internațional în Spania, la Tarazona, alături de naționala țării gazdă, Franța și Portugalia.

Citește mai mult

Daniel Anca: Avem jucători valoroși, care au nevoie de încredere, antrenamente și susținere

Naționala de tineret a României a pierdut duminică seara, la Varna, finala turneului M20 European Championship (al doilea eșalon valoric european) în fața Israelului, după aruncările de la 7 metri, ratând astfel calificarea la campionatul mondial de anul viitor. Citiți ce ne-a declarat selecționerul Daniel Anca.

Citește mai mult

Naționala de tineret a învins clar Macedonia de Nord la M20 EHF Championship

Echipa națională de tineret s-a impus categoric în fața Macedoniei de Nord, scor 31-21, în cel de-al treilea meci disputat la Varna în cadrul M20 EHF Championship. Selecționata noastră a avut probleme în primul sfert de oră, după care s-a desprins treptat impunându-se fără emoții.

Citește mai mult

Ce a spus Daniel Anca despre înfrângerea cu Elveția și o galerie foto de la partida de la Varna

La finalul partidei de luni, Elveția – România 33-27, de la M20 EHF Championship, am realizat un interviu cu selecționerul Daniel Anca despre acest joc. În plus, după ce a citit articolul referitor la joc, antrenorul principal al naționalei de tineret mi-a trimis și răspunsurile la întrebările puse în respectivul material, pe care vi le oferim în cele ce urmează.

Citește mai mult

Naționala de juniori merge în Letonia cu obiectivul de a promova în primul eșalon valoric european

Echipa națională de juniori joacă de luni în Letonia într-unul din cele trei turnee ale celui de-al doilea eșalon valoric al categoriei de vârstă U-19. România va juca în grupa B, alături de Letonia (luni, ora 15.00) și Luxemburg (marți, ora 15.00), meciuri ce vor putea fi urmărite gratuit pe site-ul specializat al federației europene.

Citește mai mult

Daniel Anca: Bucuriile adevărate vor fi când o să ieșim din grupa a doua valorică cu naționala de juniori

Aflat la al doilea titlu consecutiv cu juniorii I de la CSM București, antrenorul Daniel Anca este și tehnicianul care are ca obiectiv aducerea naționalei de juniori în primul eșalon european. L-am rugat pe Daniel Anca să ne vorbească despre recent încheiatul turneu final al juniorilor I atât din perspectiva antrenorului de club cât și din cea a selecționerului naționalei de juniori.

Citește mai mult

Dublă victorie cu Polonia pentru naționala de juniori

Echipa națională de juniori a susținut vineri și sâmbătă, la Izvorani, două partide de verificare în compania selecționatei similare a Poloniei. Tinerii handbaliști pregătiți de Daniel Anca, Enis Murtaza și Daniel Apostu au câștigat ambele partide, 34-30 vineri și 33-30 sâmbătă.

Citește mai mult

Naționalele de juniori și cadeți au jucat 4 meciuri în Serbia

Federația Română de Handbal a organizat pentru Lotul de Juniori (2002-2003) și Lotul de Cadeți (2004-2005) un stagiu de pregătire la Drobeta Turnu Severin, în perioada 21-28 aprilie, încheiat cu 2 meciuri amicale în Serbia pentru fiecare echipă. Vedeți casetele tehnice și declarații ale antrenorilor implicați.

Citește mai mult