Naționala de juniori merge în Letonia cu obiectivul de a promova în primul eșalon valoric european

Echipa națională de juniori joacă de luni în Letonia într-unul din cele trei turnee ale celui de-al doilea eșalon valoric al categoriei de vârstă U-19. România va juca în grupa B, alături de Letonia (luni, ora 15.00) și Luxemburg (marți, ora 15.00), meciuri ce vor putea fi urmărite gratuit pe site-ul specializat al federației europene.

Citește mai mult

Daniel Anca: Bucuriile adevărate vor fi când o să ieșim din grupa a doua valorică cu naționala de juniori

Aflat la al doilea titlu consecutiv cu juniorii I de la CSM București, antrenorul Daniel Anca este și tehnicianul care are ca obiectiv aducerea naționalei de juniori în primul eșalon european. L-am rugat pe Daniel Anca să ne vorbească despre recent încheiatul turneu final al juniorilor I atât din perspectiva antrenorului de club cât și din cea a selecționerului naționalei de juniori.

Citește mai mult

Dublă victorie cu Polonia pentru naționala de juniori

Echipa națională de juniori a susținut vineri și sâmbătă, la Izvorani, două partide de verificare în compania selecționatei similare a Poloniei. Tinerii handbaliști pregătiți de Daniel Anca, Enis Murtaza și Daniel Apostu au câștigat ambele partide, 34-30 vineri și 33-30 sâmbătă.

Citește mai mult

Naționalele de juniori și cadeți au jucat 4 meciuri în Serbia

Federația Română de Handbal a organizat pentru Lotul de Juniori (2002-2003) și Lotul de Cadeți (2004-2005) un stagiu de pregătire la Drobeta Turnu Severin, în perioada 21-28 aprilie, încheiat cu 2 meciuri amicale în Serbia pentru fiecare echipă. Vedeți casetele tehnice și declarații ale antrenorilor implicați.

Citește mai mult